31 July 2009

yessssss

Syok gilaa weyh,pre-trial fr PMR dah abis sudeyh,rasa release gila weyh,even aku tak all-out buat untuk xzam tuh,ak rasa mcm puas hati skit,sebab at least aku study untuk exam ,before this,ntah apa apa jeh,result pon mcm pukik jeh,hahaha,hahaha,nak pegang bukuk pun payah la beb,hahahaha,

tapi setaraf dengan usaha la,result dapat pon setakat telan kenyang perut jeh,ta boleh nak baangga sangt,hahaha,

Bahasa Melayu:76 (frust la bangsat,)
English:unknown (hope it's A)
Math:37 (fail sial)
Science:76 (lagi frust)
Geografi:73 (jatuh mcm garhhh)
Sejarah:85 (wow!i'm so glad!)
Agama Islam:78 (nak kenaa push lagi kott)
Kemahiran Hidup:63 (teruk sangat)


uh,even ak punya result tu mcm lebih kurang jeh,i felt better,kalau dulu,lagi teruk kot,gah,i'm stupid,bukan genius kottt

No comments:

Post a Comment