22 November 2010

HANA TAJIMA SIMPSON





alahai kenapa awak cantik sangat you nie,geram i tau tak,gilak teringin nak jumpa you i peluk peluk boleh?,hmmp,geram i,kalau aku kurus selim je macam dia nie kan best senang je,teringin sangat nak pakai macam dia,cantik ?,nampak like like ''eleh lek laa gua biasa je'' tapi cool you auwww,tapi yelah dalam otak nie macam macam nak pakai nak beli tapi ongkos nyaa engak ada sik,tapi nak korek duit mak bapak kot,oh never never,aish kalau macam gini ooo,kumpul duit baru boleh shoppingh jyeahh iyeahh jejeh ape lagi ?,HHAA ,and and yuna you dont dont be jealous,i sayang you sama macam i sayang hana okey?

4 comments:

  1. sangat cantik kan dia ? eh najiha komen post i,hehehe sukaaaaaaaaaa <3

    ReplyDelete