22 January 2011

wazzup yu'olls

jangan kelam. jangan panik. i tau yu'olls semua teruja gila babi tengok i post entry nie kan. mesti rindu i kan kan? yela budak asrama macam mana nak aktiv berbelog nie. okay adegan perasan aku-femes-gila berhenti di situ. hehe.

cerita 1

finey ahmad cakap dia tak paham apa yang aku post kat blog aku. it is true? ye ke? oimaigod macam mana nie. betul ke tak paham. nampaknya i kena balik darjah satu belaja mengeja. my bad finey. btw xoxo. *xoxo is so last last last year kan ? kah kah

cerita 2

i dah form 5. eh form sial. gila babi kau form 5. nak hara senior. syairah khalil senior doh. gila kuasa veto lah form 5. reader di luar sana tolong doakan aku jauh dari sifat i-senior-suka-hati-i-la-nak-berkuasa-veto. very the poyoz and wtf aku memang tak suka.

cerita 3

al tammatun. mana boleh ceritas banyak benda. tak private la yu'olss. haha. agak poyo.


5 comments:

  1. puthree

    hang pun kuat menggelabahzzzz , aku belajaq dari hang lee , hahahahahah

    ReplyDelete
  2. qee laa , dh agak hang memang rindu i , hahaaa

    ReplyDelete
  3. Haha, apolah kau . Meng-famous-kan aku :D
    Haha :D

    ReplyDelete