15 June 2010

FIFA 2010



aku tk nak balik,aku nak tengok world cup please mak?

aku sokong sapa yang menang tapi please lah jangan yakin sangat oke BRAZIL cham kalau GERMANY boleh buat aussie terkencing,seriuoslyy doh padahal ENGLAND yang banyak star pun beraksi macam budak dan yang paling frust ARGENTINA menang tanpa goal messi?,gila apa?,tapi nasib baik park ji sung-eja macam salah ada,terubat sikit hati sayang KOREA

2 comments:

  1. HAHA,like i said before kaka cant do everything by himself,haha,

    ReplyDelete